NIOC 6 & 7 MAART 2018

Vanuit de Culturele hoofdstad van Europa heet NHL Stenden Hogeschool je van harte welkom op het NIOC congres 2018 in Leeuwarden. De stad en haar omgeving gaan een fantastisch jaar tegemoet vol cultuur, festivals, congressen en bezienswaardigheden. Leeuwarden dankt deze titel mede door het begrip Mienskip, te vertalen als gemeenschap. Een gemeenschap waarin je kunt zijn zoals je bent en met elkaar deelt wat je weet. Zodat iedereen (onze maatschappij) daarvan meegeniet. Dit sluit aan op de rode draad van het NIOC congres. Het samen delen van kennis en ervaring, van elkaar leren en samen verder groeien in ons vakgebied, is wat wij je willen bieden en aan je willen vragen.

Beleef ICT Onderwijs

Het NIOC congres 2018 staat voor ‘Beleef ICT onderwijs’. Laat je inspireren, want de ontwikkelingen gaan razendsnel. ICT is volledig aan het integreren in ons dagelijks leven, ons handelen en denken. Vanuit het onderwijs vervullen we hierin een zeer belangrijke rol. We genereren kennis, delen dit en passen het ook toe voor de huidige maatschappij. De ontwikkelingen zijn een ervaring die we continu beleven.

De voorbereiding voor het congres is in volle gang. Interessante keynote speakers zijn al vastgelegd en we verwachten mooie bijdragen over ICT en het ICT onderwijs van collega’s uit den lande. De stad en onze studenten zijn er klaar voor en laten zich graag van hun beste kant zien.

Inschrijven kan nog!

Wees er snel bij. Er zijn nog kaarten beschikbaar. Vol = vol. Nodig collega’s uit om samen af te reizen naar het NIOC congres 2018. Je bent van harte welkom.

Tot ziens op 6 en 7 maart 2018 in de Culturele Hoofdstad van Europa!

Namens NHL Stenden Hogeschool,
Egon van der Veer
Directeur Academy for ICT & Creative Technologies

Dit zijn de sprekers
van NIOC 2018

Dit jaar is het NIOC Congres georganiseerd door het Consortium voor Innovatie.

Foto’s (oa. van Kete-marie Hoevenaars) van het NIOC Congres Beleef ICT onderwijs op 6 en 7 maart in Leeuwarden kun je bekijken via onze Flickr-pagina.